Monday, January 5, 2009

wasiat


ini adalah "wasiat" yang bakal di tinggalkan utk kemudahan encik abah selama tempoh sethn aku ke Penang.. sungguh makkk tak berkenan umah yg berhabuk.. percaya atau tak umah aku jenis berhabuk yg teramat sgt and aku bukan sapu umah sekali sehari tp berkali2 sehari.. (nk tunjuk aku rajin sebenaqnya.. bley??) makkk rimassssss.. waaaaa.. so rasa cukup kot toilet bowl cleaner 3botol, floor cleaner 3botol, floor shine 2botol, bathroom cleaner 4botol.. bleh? kaya tokey COSWAY tuh.. (tapi ok gaks soping kat cni.. dpt kupon leh redeem.. yeay!!) so segala ilmu menyental telah di perturunkan.. harap2 encik abah dpt mengapply ilmu tuh dengan jayanya.. amin amin amin!


and thanks to COSWAY (sebab suka mencipta benda2 merapu meraban).. aku telah jumpa jln penyelesaian kepada masalah habuk umah aku.. sungguh berkesan.. yuhuuu!!

p/s: tapi aku still x tenang nk balik nih.. harus la tetiap minggu aku turun KL nak jenguk umah + encik abah *wink*

4 comments:

Cik Ani said...

capt hg masuk maktab kat mana pulau atau seberang?

CapT said...

cik ani--> tuanku bainun kat bkt mertajam.. bukan M4P.. kira ok aa.. dekat dgn umah aku.. 20min jaa.. hehehe

azura -nazs- said...

kui3x...kalau capt masuk bilik akak, harus pengsan..habuk is everywhere! wat's the solution ek?

CapT said...

kak zura--> habuk sgt annoying.. dah la 2-2 org got very bad sinus.. lagik laa.. best solution memang kena rajin vaccum.. tp sesungguhnya saya sgt malas bab meng vaccum.. huhu.. tuh yg beli smart clean tuh.. tp nih suitable utk tiles.. bilik slalu kayu segi2 (parke ke nama die??) tuh kan? x tau la plakk camno nk buek.. hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin