Wednesday, January 7, 2009

demmit!!


  • di hari terakhir aku bekerja ari nih.. mokcik tudung seciput di atas telah berlegar2 di lobi opis utk carik aku (tapi receptionist ckp dia mai shoot AC Di Sinun!! arghhh depa tipuu.. dia mai carik aku sebenaqnya.. nk ucap Good Luck For Your Future Undertaking kat aku!! kahkahkah)
  • aku sangat hangin sebab aku x dapat amik gambaq dgn dia (SILA AMBIL PERHATIAN:bkn sbb aku minat sgt dgn dia.. cuma aku nk tepek di blog utk belagak dgn kawan dan kaum kelorga sahaja.. kahkahkah...)
  • kehanginan aku bertambah apabila abg guard yang bertie ala2 CEO tuh dapat amik gambaq dgn mokcik tudung seciput tuh (aku leh nmpk serombong kapal abg guard tuh dr kejauhan)
  • kehanginan aku makin menjadik menjadik apabila kakak cleaner PWB yg cuci toilet jugak turut berkesempatan berposing.. sungguh aku L.O.S.E.R !!!
  • KESIMPULAN :: ingatan kepada diriku sendirik!! Sila BERTINDAK LEBIH PANTAS DI MASA HADAPAN (hang tgk tuh CapT oiii.. mak iti bleh bau hang punya last day.. susah payah dia mai opis ang nak amik gambaq ngan hang.. hang x jengoi plakss.. pasti dia sgt keciwa x dpt posing ngan CapT yang beshh nih!! pasti dia balik dgn hati yang lara.. huhu) **aku sedang terharu**

DeMMiT!!

2 comments:

::Umi Sufira:: said...

Kakaka..kelakarnya entry ko kalini? mengapakah ko terlewat capt? ko gi toilet ke?kikiki

sayangibu said...

hadoiiii...penatku gelak sengsorang sambil pumping nihhh..x pe beb..kalo x dpt amik gambo,sesekali bior laaa makcik tudung seciput tu rasa keciwa...kahkahkahhh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin