Thursday, January 8, 2009

di suatu pagi yang hening....

jam lappy tunjukkan kol 12.29am 9 Jan 2009

aku dah ada kat kampung

aku dah miss gilaaa kawan kawan opis aku.. baru satu hari.. rasa kosong gilaa.. semlm time sessi salam salam pon.. aku saja saja jaaaa wat lawak.. salam lebey kurang.. nk sedapkan ati.. kalau aku x buat camtuh aku konpem gheyau mcm nk gilaaa.. konon2 selamba cool aa.. padahal aku sedih nk mampos.. kalau teringat jaa kat bebudak tuh.. ayaq mata mesti bergenang.. dekat 4 tahun tuh.. lamaaa tuhhhh.. bkn takat kawan lg dah.. mcm dah family hahhh..

to : haizam, nurul, sha, nisa - miss korang gilaaaaaa gilaaaaaa
to : jue - winduuu wehhh nk chit chat + gosips + kutuks ngan hang
to : smartcard team - miss kat korang jugak...

jgn lupa aku geng.. kontek2 slalu tawww.. tepon company tuh rajin2 la dail nombor aku..

seb baik celcom bb aku pantas dan tangkas connection nya di kampung.. yuhuuuu..

4 comments:

daydeck86 said...

sedey gler deck baco nih....

mamaDhea said...

capt,
sila amik award yer.. ;)

daydeck86 said...

saya pun nak award

mastura said...

hai capt ingat aku lg x...mastura x utm gak clas ko r...nape balik kg lak ni...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin