Tuesday, January 6, 2009

3 years 10 months 8 days

today is my last day... waaaaaaaaa.. sedeyyy gilaaaaa siot.. dr pagi tadik aku dah mengarang email utk di fwd kan kat kawan2.. ada 3 kategori semuanya.. 1st kategori.. utk yg kenal tapi x rapat.. 2nd utk yg betol2 rapat.. 3rd utk outsider.. rakan2 email chitchat using opis email.. nih rakan2 ex skool mate, ex hse mate, ex UTM, plus rerakan blogger.. aku rasa aku mcm cool.. tp sebenaq nya aku x cool lgsung.. deep inside memang amatlah sedih.. 1st job plus kawan2 kat cni.. sgt sporting.. kepala gila2.... semua perasan muda remaja walaupun dah mak org + umoq dah nk cecah 30.. huhuhu.. aku harap sgt2 semua nih x kan habis kat cni jaaa.. mandangkan umah aku dgn company Macam Macam Ada nih sekangkang kera jaa.. aku rasa depa kat cni x terkejut kot nanti nmpk aku tercongok jaa kat kafe dok bekpes.. hehehe.. gilaaaa slumberrr!!

things i will miss :
  • kawan kawan rapat.. of cos
  • keja goyang kaki.. surf tenet.. blogging.. chit chat.. gayut tepon
  • pi klinik x kena byq (yg nih takpa.. laki makk still kat cni.. pakai dependant card dia)
  • 3 ketoi A*t*o yg dpt free
  • Bonus yang 2X tuh.. (gomen bonus sebulan.. waaaaaaaaa.. x merasa la akaun aku ribu riban)
  • chit chat kat kafe..
  • gossip hangat artis+celeb
  • surau yang beshhh.. cermin besaq gilaaa..

p/s: aku mcm rasa nk amik gambaq ngan Linda Onn ari nih.. (pk baliks.. x nak laa.. nanti dia perasan dia bestt.. kot2 ada artis best kat kafe satgi.. aku nk snap aa..)

8 comments:

mamaDhea said...

capt,
hang kije mane sebenarnyer nih?? siap nak amik gambar dgn linda onn bagai nih.. astro eh??

btw, semoga gumbira di tempat baru...

::Umi Sufira:: said...

Capt, akupon sedih nak tinggal company first aku dulu..selamat berhijrah! moga jumpa member yang lagi best!

Ana said...

Capt..selamat berjuang jadik cikgu mithali ekk..sure lepas setahun nie tengok2 capt dah kurus..syok tue..hehehe..gud luckkk..

azura -nazs- said...

capt, tak pe.. walaupun gaji n bonus jadi cikgu tak sebanyak gaji kat company as**o tu, at least saham akhirat sebab didik anak murid jadik cikgu ni banyak :).

all the best yeah!

CapT said...

mamaDhea-->hehehe.. yer la.. company artis2 nih.. tp x best td.. ade din beramboi jekk.. ampes!nway thanks

mimi--> tambah kawan2 ramai2..plus x lupa member2 lama

Ana--> Dark&Fit la pasnih.. pagi ke ptg kat tgh padang jek hah.. thanks

kak zura--> amin amin amin.. moga saham akhirat bertambah.. silap2 jadik cikgu garang nih.. nmpk gaya nk jadik cikgu garang.. takpe.. garang utk kebaikan

to all thanks for all the wishes

sayangibu said...

Slmt berjuang capT...:)

Fid said...

oitt surau dan cermin tu wajib ka??kahkahkah

CapT said...

sayangibu-->thanks.. akan cuba jadik cikgu yg dedikasi

Fid--> harus di rindui tuh fid oiii.. sangat teruja aku masuk surau. belek ujung ke ujung.. huhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin