Sunday, January 4, 2009

BOIKOT!!

bila tgk gambar nih.. aku x tau nk taip apa.. sangat sangat sangat KEJAM!!! @#$%^&* Israel & US !!

sebagai manusia yang ada hati perut aku terpanggil utk nk ceritakan pasal nih.. Palestin di bedil lagik dengan dasyatnya.. Israel so CRUEL!!! sangat sangat KEJAM !!.. fuckin US yang jugak bersungguh2 support Israel..



Artikel by my idol PM yesterday in Mingguan Malaysia is so simple.. how can we help?? BOIKOT!!.. do ask mr google apa yang kita kena boikot.. ini adalah cara yang boleh kita buat utk tolong Palestin.. Do Help Them!!!



"tak mati orang Islam seluruh dunia tak minum Coca Cola" - By Dr M - Mingguan Malaysia, 04 Jan 2008




4 comments:

::Umi Sufira:: said...

Capt--> Sedih sgt! sayu hati aku tengok muka baby yang tak bersalah tuh T_T

CapT said...

btol beb.. kita kena buat something.. walaupun apa yg kita buat tuh x sebesar mana.. tapi still ada impact

lia said...

salam kenal...

btul ckp Tun M...

skng ni lia mmg xambil produk Nestle (baru masuk 2bulan)+ harap mampu utk boikot US product...

CapT said...

lia--> salam kenal..

btul tuh Lia.. kecik pun xpe.. janji kite contribute something

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin