Monday, March 30, 2009

30032009


Today is mama's 28th buffday..


Sapa yang dpt present??


And sapa yang paling hooverrr makan time buffday dinner treat


APA KES?? INI TIDAK ADIL!!!

Tuesday, March 24, 2009

tak sabaq

ada orang dah x sabaq sabaq dah nk pi London, siap dgn stokin tuhh (GBP10 full set..ok la tuh)

nasib baik dia dok tegak jaa time amik gambaq.. kalau dak harus takleh pi London

::London-Paris-Rome-Paris-London::


p/s: dpt cop kat paspot pun jadik laa.. huhuhu

Friday, March 20, 2009

little ORANGE

++cermin besaq dah lap++

++habuk dah settle++

++hob dah disemadikan++

++dah kemas++

++clean and clear++

i will miss my little "ORANGE Villa" very much!! huhu..

Sunday, March 8, 2009

Permintaan Hari Lahir ke 28

Birthday Wishlist TAG.. again Pn Rozamimi yang slalu mengingati aku.. TQ very much sebab ingatkan Ai yang bz manjang nih.. hehehehe.. TAG ini sgt sesuweii utk aku yang bakal menjadi lebih tua dewasa ujung bulan nih..

Here goes

1) Make a list of what u want on your birthday

2) The list should be 10 numbers

3) Post the image of this award to your posting

4) Give it to 10 frens of yours


1) Toyota RAV4 (saya sgt bersederhana dlm memilih kereta)
2) Penthhouse sebelah KLCC.. ari tuh ada lalu skalik.. dia punya signbod tulis mcm nih "110 condominium with 111 swimming pools".. gilaaa gempakss.. setiap kondo ada private swimming pool.. (saya sgt hover dlm memilih kediaman).. kepada cik abang sayang.. sila jgn hadiahkan saya rumah atas tanah.. saya sangat tidak menyukai sang jiran.. saya juga tiada semangat kejiranan..
3) iMac yang rega berpuluh puluh riban tuh.. very the smart laa..
4) sila hadiahkan saya dengan satu perniagaan a.k.a bisnes yang amat amat stabil.. contohnya.. belilah PETRONAS dan menaranya.. dan hadiah lah ia kepada saya.. saya x mau tau apa2 pasal perniagaan itu.. biaq org lain yang pecah kepala.. saya cuma nak ongkos nya tetiap bulan sahaja
5) Europe Tour... owhhh.. I wish.. London dah ala ala jadik kenyataan nih
6) Seorang Maid yang tidak memeningkan kepala saya.. dan Maid itu tidak boleh tinggal di rumah saya.. dia datang pagi dan pulang petang.. saya x suka stranger di rumah saya.
7) Senangkan + gembirakan ibu bapa serta ibu bapa mentua saya sehingga ke akhir hayat mereka.. penuhi apa sahaja impian mereka.. saya anak dan menantu yang baik..
8) Birthday Party + Celebration di A&W dan menjemput warga tua dan anak yatim.. adakah saya terlalu tua utk itu?? kahkahkah
9) Runtuhkan rumah mak ayah saya yang sedia ada.. dan buatkan banglo utk mereka di tapak rumah yang sama
10) Sila penuhi segala permintaan tah hapa hapa saya di atas


Semua wishlist di atas adalah untuk tatapan suami tercinta.. ekekekeke

BEFORE and AFTER

memandangkan panjang cuti weekend nih.. aku meluangkan masa untuk membuat TAG pn rozamimi.. setiap kali dia mengeTAG aku.. nama aku harus ditaip mcm nih.. Capt (kalau ko sempat ko buat)

sibuk ka aku? ka buat buat penyibuk sibuk.. kahkahkah.. sibuk punya sibuk dah Mac.. tuptap tuptap dah nk pi praktikum.. pastuh da nk abis.. yuhuuuu..

apa aku puaka niyang merapik nih.. back to TAG homework.. BEFORE and AFTER.. here we goes....

sebelum operate jantung time Form 2

-aku hengat semua orang bernapas mcm aku.. yang slalu rasa "tak lepas" tuh..

selepas operate jantung time Form 2

- baru rasa lega... tak tercungap cungap dah

sebelum bercinta

-kami cuma membahasakan diri "ko" dan "aku" sahaja

selepas bercinta

-masih "ko" dan "aku" sampai member tegoq.. pastuh baru perasan.. "aik? kena tukaq panggilan ka? kalau bercinta?" ekekeke

sebelum tidoq

-slalu berangan nk mangkit awai.. konon nk kemas umah

selepas SUBUH

-rasa sayang sgt nk tinggai bantai.. huhuhu

sebelum beranak

-rasa bestnya ada anak

selepas beranak

-ke'best'tannya tak dpt dibayangkan

sebelum x berani driving

-rasa syoknya tgk orang berdesap desup ke sana sini

selepas dah berani drive sendirik

-alaa.. x bestnya sebab dah xleh ngada mintak soh org bawakkan pi sana sini.. tiap ari dok lalu jln yg sama jaaa pi skool.. jemu!!

Saturday, March 7, 2009

Sukan Ragam 2009

all KPLI PJ 2009 intake IPGM Kampus Tuanku Bainun

SUKAN macam macam RAGAM KPLI 2009

sila la layan pics sampai muntah
tak daya nk berleter mengarang la nih




d champ.. sapa yg makeup bebudk tuh? harus la akakkkk jugakk


ini adalah stesen bola sepak.. sapa tokey nya?? akakkkk jugakk

perasan champion even game lom start

abe masrie yang gagah perkasa

cobaaaa tekaaa.. siapa ituuuu??

sesi kerahan tenaga.. kak mas yang tekun

kon hasil kreativiti akakkk lagikk..

cun tak topi akakkk yang kuning ala diraja tuh??

Ya.. ya.. akakkk tauu.. akakk yang paling gemok.. tapi akakk x heran... pedulikkan

Wednesday, March 4, 2009

Memohon Kebenaran

video

Memohon Kebenaran dari Kejauhan

saya ingin memohon kebenaran dari abah kepada kanak-kanak di atas untuk menggigit menokak kanak-kanak tersebut sebab tersangat la GERAM dengan gelagatnya yang sangat sangat sangat kiyut itu

Sila Abaikan Muzik Bekground Kipas buruk Bilik Saya Itu

pssstttt, abah gila meroyan tak WINDU kat kami dua orang?? hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin