Thursday, January 22, 2009

seminggu

baru seminggu

aku dah ada assignment yang banyak tahap gaban

aku kena joging pepagi pukui 7.00 sharp.. joging session start di kala pagi masih gelap.. org drive still bukak lampu.. aku dah dok berlari.. gilaa paaa

aku ada assignment yang sepatutnya dah kena antaq.. tp aku x antaq lagik.. memang nk kena maki dah cikgu hasliana nih

aku sgt letih terkelepek bila balik tetiap ari.. TV memang lgsung x dpt tgk

aku lgsung x berjaya melayan si budak ticik.. tetiap ari dia asik kena marah.. kesian sungguh kat dia.. aku sgt tensi.. masih mood kerja.. mood maha situa masih blom mari..

aku dah rasa mcm betoi betoi cikgu.. sebab kat institut perguruan depa gila2 train kita jadik GURU aka CIKGU...

hadoiiii..

5 comments:

sayangibu said...

sabo yer CapT..mmg bz btol dlm KPLI nih,almaklum ni cuma kursus jangka pendek untuk nak jadikan kita cikgu. Memang tough dan mencabar sebab nak biasakan kita dengan pelbagai cabaran bila menjadi cikgu sebenar nanti...caiyok caiyok

::Umi Sufira:: said...

Capt, nanti2 bila ko dah terror ko dah tak heran dah ngan training2 tuh suma..ko lak jadi trainer a.k.a cekgu...ko banyak sabar! and tingkatkan stamina..yeah..capt buleh!!=D

daydeck86 said...

sabaq yer cekgu cekgi
kesian kat pipiy jadi mangsa
hehheheheee

Marsha~ said...

rajinnya jogging hari2

cikpidda said...

sabaq che...besa la..time ni la cikgu cikgi kat institut tu nak rasa depa besaq...:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin