Sunday, January 25, 2009

alkisah

-tapak kaki gemok budak ticik-


lama x apdet pasai budak ticik.. dia da tune from KL slang to Penang slang.. no more dapur.. tp dh jadik dapoq... no more tak nak.. dh jadik tak mau.. kahkahkah..

budak ticik will spend one week CNY holiday di KL.. masa dia akan banyak di abeskan bersama atok dan nenek.. mama got sooo mannyyyyyy homework to do.. homework?? kahkahkah so old skewll kan? so budak ticik akan di postkan ke umah nenek beberapa hari supaya tidak berlaku sebarang perebutan antara mama dan budak ticik utk menggunakan lappy.. budak ticik sgt menyukai lappy.. lappy budak2 dia x nak.. sebab x best.. lappy mama dia jugak yg dia nk kaco.. sgtt hanginnnn..

apdet on mama.. ada 14 homework menunggu.. sudah rasa nk biolll dah nih.. tapi takpa akan di lakukan peringkat demi peringkat.. my sukan for GERKO is bola jaring (demmit! i request for basketball.. they gimme netball.. i hate netball.. waaa.. cannot chg.. ) and for pakaian UNIFORM.. i request for Pengakap and i got it.. i liokeeee.. new things.. kat skewll dolu2 Puteri Islam.. alahaiii cam ayu sgt la plakk.. tuh yg mintak Pengakap.. kewlll skekk.. nk kena beli uniform laks.. hadoiii.. huhuhu..

apdet on abah.. dia sgt gilakan kerja dia walaupun dia tak suka kerja tuh.. dia terpaksa kerja sebab kalau tak kerja nk makan apa.. dia ada memberi satu cadangan pada tok dan tokwan penang utk tanam cili.. kayaaa ooo.. eh eh.. best ka cili aka cabai tuh? apa kata kita bela ikan keli?? ok gaks kan? huhuhu..

teringat kat classmate aku.. dia ternak kambing di chuping.. dah ada 300 ekoq.. and la nih dia sebok nk jadik cikgu.. sapa2 masih solo.. ada yg teringin ka nk kenai dgn mamat nih.. loaded tuhhhhhh.. bygkan kalau sekoq kambing rm500.. 300 ekoq dah brapa tuh????? huhuhu


-aksi terlampau time tidoq-

2 comments:

juhaida said...

xbusuk kambing ka mamat tu?hehhhe

mycahaya said...

salam...
sy pun ada buat tapak kaki and stand bintang. kaler pun lbh kurang sama mcm u..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin