Thursday, May 28, 2009

shutdown for UK and Europe Trip

gilaa bersawang blog nih.. mana tak.. camping 2weeks direct.. kayak laa.. orienteering laa.. kembara bakau laa.. absailing laa.. semuanya benda benda yang tak penah buat sebelum nih.. maka dengan ini di istiharkan aku dah jadik mcm minaachiii.. kayak 6 jam hahhh.. mcm mana nk selamatkan tona kulit aku nih.. memang innalillah laaa.. ;-)

pas dah abih segala benda xtvt aku akan cuti 3 minggu semester break.. memang yabedabedu sangat.. yg yabedabedu tahap maximum.. nk pi jln makan angin tempat orang.. and paling best.. ari sampai London tuh.. adalah anniversary kami laki bini.. huhuhuhu.. kebetulan jaa.. x plan tuh.. book tiket pon tak teringat pon pasal anniversary.. so nih laa hadiah anniversary yang paling best setakat.. 3 tahun anniversary dah dapat present pi London.. ok sgt lerr tuh.. hihihihi..

so from 2 june till 10 june.. aku comfirm x apdet blog.. nk layannnnnn ja London.. final itinerary as below:

Stanstead --> Luton --> Manchester --> Liverpool --> Birmingham --> Oxford --> Salisbury (Roman Bath & Stonehenge) --> Portsmouth --> London --> Paris --> London

bleh dikatakan ini adalah percutian stadium EPL.. biasak laa orang laki.. adik aku gila Liverpool.. suami tercinto laks Chelsea... harus la di layan.. yang paling nyesal.. time GBP 5.3 ari tuh x mau tukaq ribu riban.. la dah naik GBP 5.69.. huaaaaa..

last but not least.. kawan2 tolong doakan moga2 perjalanan kami selamat pergi dan pulang.. and.....

SPECIALLY FOR MR AMUK aka ENCIK ABAH :


Happy 3rd Anniversary!!

Hope our marriage will last forever and thanks a lot for this percutian prezzie yang sangat mengujakan !!! ;-))

Thursday, May 7, 2009

saya terer...


tunggang beskal (read:cara saya) tak perlu kayuh 360 darjah mcm pelumba basikal kebangsaang sebab dengan kayuh sikit2 pon

SAYA TETAP LAJU DAN MACHO

video

tapi malang tak berbau, disebabkan motor canggih automatik kepunyaan kakak saya, ke'macho'an saya hanya sementara, SAYA JATUH DI TIMPA MOTOR !! dan yang paling membuatkan ke'bengang'an saya bertambah membuak-buak ialah mama gelakkan saya kaw kaw punya.. sungguh ngakkk fair!! dan abah pula menyokong tindakan mama dengan mengatakan "biar saya jadik lebih kuat", apa depa ingat x sakit ka? hampes!!

video

Sunday, May 3, 2009

soalan sewel kuasa dua

Tag daripada Cik Fid si pembuat beg senget

hang memang cekap fid.. timingg baekkk punyaa.. mcm tau2 jaa aku dok melangutt kat sekolah nih..

1. If you can be an animal, what will u be? Why?

apakah soklan ini??? nak jadik merak.. sebab chantek.. perasan.. bluekk

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?


soping bagai nak rak..

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?


new zealand.. sebab lawa..

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?


meal? ishh.. nasik ayam nazeer sunshine square..aku mmg penggemar nasik ayam tegar

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?


bush.. sebab jahat

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?


more than 24hrs.. la nih tak cukup masa dgn anak.. kalau idup lebih 100thn.. ish tak tertanggung laks dosa rasanya

7. If you can date celebrities, who is that person? why?


celeb? tomok.. kahkahkahkah lawak antarabangsa nih.. jutawan weyyy dia la nih

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?


anak yang soleh.. bleh tarik aku masuk sorga

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?


x mau tag sapa2.. aku x glamer.. org tak baca blog aku..


p/s: kepada cik fid, beb.. cd camcorder aku hang simpan lagik tak? aku dok ingat nk pi amik kat hang cuti boroh ari tuh.. tapi x dan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin