Thursday, May 28, 2009

shutdown for UK and Europe Trip

gilaa bersawang blog nih.. mana tak.. camping 2weeks direct.. kayak laa.. orienteering laa.. kembara bakau laa.. absailing laa.. semuanya benda benda yang tak penah buat sebelum nih.. maka dengan ini di istiharkan aku dah jadik mcm minaachiii.. kayak 6 jam hahhh.. mcm mana nk selamatkan tona kulit aku nih.. memang innalillah laaa.. ;-)

pas dah abih segala benda xtvt aku akan cuti 3 minggu semester break.. memang yabedabedu sangat.. yg yabedabedu tahap maximum.. nk pi jln makan angin tempat orang.. and paling best.. ari sampai London tuh.. adalah anniversary kami laki bini.. huhuhuhu.. kebetulan jaa.. x plan tuh.. book tiket pon tak teringat pon pasal anniversary.. so nih laa hadiah anniversary yang paling best setakat.. 3 tahun anniversary dah dapat present pi London.. ok sgt lerr tuh.. hihihihi..

so from 2 june till 10 june.. aku comfirm x apdet blog.. nk layannnnnn ja London.. final itinerary as below:

Stanstead --> Luton --> Manchester --> Liverpool --> Birmingham --> Oxford --> Salisbury (Roman Bath & Stonehenge) --> Portsmouth --> London --> Paris --> London

bleh dikatakan ini adalah percutian stadium EPL.. biasak laa orang laki.. adik aku gila Liverpool.. suami tercinto laks Chelsea... harus la di layan.. yang paling nyesal.. time GBP 5.3 ari tuh x mau tukaq ribu riban.. la dah naik GBP 5.69.. huaaaaa..

last but not least.. kawan2 tolong doakan moga2 perjalanan kami selamat pergi dan pulang.. and.....

SPECIALLY FOR MR AMUK aka ENCIK ABAH :


Happy 3rd Anniversary!!

Hope our marriage will last forever and thanks a lot for this percutian prezzie yang sangat mengujakan !!! ;-))

6 comments:

Sayang.Ibu said...

Happy anniversary beb...
slmt bercuti dan slmt kembali. Apsal ko cuti 3 wks nih...mak cuti 2 wks je nihhh... iskkk...
pssttt.. kalo ada fridge magnet lebih, jgn lupekan mak..kahkahkahhhh

daydeck86 said...

eppy anibeseri kak has
nih adiah enibeseri dari mak akak ke
dari abg terima kasih
eehehehhehehheeee

::Umi Sufira:: said...

Happy Anniversary Capt! Semoga trip itu akan menjadi memori terindah dalam hidup ko! eceh!;P

mamaDhea said...

Happy Anniversary Capt! ;)

Selamat bercoti2 (luar malaysia ;P)..

Ealyie said...

Happy utk segala2nya.. dari anni ke holiday tripp..

Selamat pergi & selamat kembali bebeh ;)

zueyie said...

happy anniversary capt n amuk..
semoga berkekalan hingga akhir hayat...amin...bila nk tmbah ahli keluarga lak nie..heheh:D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin