Tuesday, January 6, 2009

Award from Umi Sufira!!


The rules:

1.Pick 5 Bloggers that you consider as your best blogging buddies and deserves this award for their contribution towards the blogging community, no matter what language.

2.State the name of the author of each blog as well as a link to each one’s blogs.

  1. Umi Sufira - aku kasik kat ko balik sebab sah2 ko memang best blog buddy aku.. ekekeke
  2. Cik Ani - kawan se UTM di hatiku
  3. Zufa - Kita di pengaruhi orang yang sama yang sebabkan kita masuk dlm dunia blogging nih
  4. Fid - supplier aku merangkap orang yang sebabkan aku bikin blog.. kahkahkah
  5. encik abah - even u only have 2 entries yang pada firasat isterimu ini sgt kurengg menyengat but we're not only buddy in blogging thingy but we're best buddy in LIFE.. huhuuhu.. sila tolong syahdu yer wahai encik abah.. bkn senang istrimu nk lomantik2 plus ayat2 power nih.. kehkehkeh

3.Each blogger (upon acceptance) of this award should do a post and show the award on their blog and put the name and link to the blog that has given her/him the award.

4.Show these rules…SIMPLE!

to all silent reader di blog aku nih.. post la comment seketol dua.. nk jugak kenal2.. silap2 ramai jaaa kawan2 lama aku nih.. senyap2 dok mengendap blog aku.. sound aa seround.. toksah dok wat sengapp jaa.. hehehehe..

3 comments:

::Umi Sufira:: said...

I'm your silent reader yang tak brapa nak silent..aci ke?kekeke...

Cik Ani said...

tq capt terharu ni......ni award pertama aku dapat. hehehehhehe.

Fid said...

ohhh 10q..ketaq aku!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin