Tuesday, November 25, 2008

aku dah sewel

why tajuk n3 camtuh? sebab btol aku da sewel.. lately dok teringat nama baby nk kasik for second one (yg taktau bila akan terjadinya saat itu).. syarat syaratnya ialah:

  • mesti pangkal H dan M.. sbb? Hasliana Md Saad + Hairul Muhammad - nmpk tak keHMnan nya.. hahaha.. poyos
  • mesti ada Mirza tak kira boy or girl ( Mirza = anak baik.. kalau slalu sebut mintak2 laa jadik baik sentiasa!! hiks!)
  • utk girl aku mcm tgh GILA dgn nama ZARA (kak zura.. soweyy.. pinjam ekk.. hehe) .. adoi.. tolong aku..

So.. any suggestion?

A few yg dalam list aku

  • Hyzara Mirza -- kalau ikut aku.. harus lah pilih yg nih sebab dok gilakan ZARA.. tp ada tak sapa2 tau maksud Hyzara.. aku pakai bantai ja tuh.. ikut sedap mulut..
  • Haannah Mirza
  • Haanan Mirza

Kekalau boy lagik

  • Hadiy Mirza
  • .........
  • .........

(x dak idea la utk boy nih.. bagi suggestion skek)


Sila Ambil Perhatian !!!
Ini adalah angan angan mat jenin ku sahaja (kalau rasa malas nk layan aku.. sila abaikan n3 ini..).. insyaAllah kalau ada rezeki.. lagi beberapa thn proses no 2.. pipiy sabaq sat no.. mama nk pi "smbg study" dulu.. baru leh wat geng utk pipiy..

12 comments:

sayangibu said...

Wahahaa..sedap nama Hyzara Mirza tu..tp x tau laa makna hyzara tu.
Kalau boy kan..
Hadif Mirza
Harris Mirza
erm...suka nama hadif dan harris tu.
Tapi kalo intan ada baby boy nak namakan Amir Suffian..sebab kalo boleh anak-anak namanya start with A+S..dah ada Aina Suraya & Ainin Sofiya. Bilalah Amir Suffian nak join the crowd nih??? hahahahhaaa....

CapT said...

syangibu-->ade prob dgn nama hadif.. mmg da plan hadif 4 second one tp my close cousin dah curik.. sebab kiterg curik "hafiy" dierg.. aduss.. saling bergaduh lak rebut.. amir suffian?? sedap.. best best..

Mommy Lyna said...

kalo dalam bahasa Jepun haizara tu tempat letak habuk rokok.

kalu bahasa arab tatau. hehe.

azura -nazs- said...

capt,

hadiy mirza cam nama penyanyi singapore yang encem tu hehehe

byw, mcm nama zara akak pun, nama dia maizara zulaikha. maizara=mai tu comes from family name of mior's family, whilst zara tu maksudnya princess in hebrew or bright of the dawn in arab. so as the conclusionnya, kalau u nak letak hyzara tu buleh jek... :)

how about hanizara ke? :P

CapT said...

kak zura, tuh la pasal.. sbb nk amik hadif dah berebut dgn cousin laks.. kalau cousin jauh2 xpe gak.. nih dekat2 punye.. adoi.. ok jugak kan? hanizara.. leh dipertimbangkan.. hehehe.. tp skang nih memang dok gilakan ZARA tuh.. ++ tgk zara kak zura tembam+sgt chomel tuhh.. adoii.. geram mya
mommy lyna,hikhik.. yeke? tmpt abu rokok.. dalam bahasa jepun kena kire gak ke? ekekeke

anaash said...

Dah siap pk nama tuk 2nd baby nie..bahaya tau capt..nnt dia memanggil2 terus lekat baru tau..hahaha..
Nama Hadif sedap..suka gak nama hadif..

CapT said...

ana, plan nama jekk.. baby nye xtau la bila lagik.. takat nih berjaya lagik la hafiy blom ade adik.. hehehe.. hadif dah kena curik dek cousin.. sebok aa dierg tuh.. curik nama kiterg da plan..

Zufa said...

sy pun tgh gila dgn nama ZARA tu...hikhikhik. cam nama princess-princess la kan?

CapT said...

zufa-->betol.. ZARA memang cam princess.. hehehe.. ish.. xtau la nk ckp camne.. suke sgt la nama nih kesimpulannye..

daydeck86 said...

Heldi Mirza pun sedap gak
hahahahhahaahhaa

maksud nyer Heldi Baik
hahahahhahahhaa

CapT said...

heldi?? ooo tidak tidak tidak.. ini mimpi ngeri..

daydeck86 said...

best gak nama tuh
tapi den pun xsuko gaks
den suko owang panggil den daydeck sudah
hahahahhahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin