Tuesday, December 2, 2008

thermometer tembak & dilema

sesapa yg dok area KL/Puchong.. tolong rekemenkan paed melayu&islam utk pipiy.. aku da bosan aa dgn paed dia la nih.. mcm sengaja "mencekik darah" jaa..asik soh re-visit.. ampes!! aku da survey a few hospitals such as ColombiaAsia, Sunway Med Centre.. paed dia cina.. aku tak mo.. KPMC Puchong pn survey (x sure mlayu ka cina.. x dak nama kluaq kat website)

please help me!!!

sambung pasal pipiy

demam di waktu malam yang menakutkan.. so kami dah belikan dia thermometer tembak.. sebab dia susah sgt nk dok sengap bila chk suhu.. adoiii.. geram.. mcm la org nk buat hapa kat dia.. xpa la invest skek.. janji dpt tau accurate temp dia.. x suka la pipiy demam.. perasaan mama sgt tak best.. nk gheja pon x senang.. setiap setgh jam tepon chk.. adoii!!

7 comments:

::Umi Sufira:: said...

Capt--> Ntah2 nak campk kot capt..Syaura dulu masa 5 bulan macam tulah demam berterusan 5 hari pastuh baru kluar campak..tapi pipiy ni taktaulah pulak..baguslah ko nak wat rawatan susulan tuh..aku doakan pipiy cepat sembuh..

Iman's said...

mmm..dulu masa aku stay kat puchong..aku p klinik dr. chan tuh..ok la paed tuh tp ubat dia mcm tak serasi ngan ummar..then kitorg tukaq p az zahrah kat bangi..ngan dr. nadzim..baguih gak dr tuh

anaash said...

Capt..kak zura gi kt SJMC (skrg dah tukar nama apa ntah)..Paed melayu nama Dr Ali..try laa..kak zura cakap bagus Dr Ali tue..

Fid said...

pi smc ataupun selangor specialist hospital seksyen 20 shah alam jumpa doktor zul
tapi paed kami dr.ling...hahahaa

CapT said...

terima kasih ya kawan kawan.. pasti saya akan mempertimbangkan semua usul dan cadangan dengan YB encik abah.. jom.. balik kampung.. yeay yeay!

azura -nazs- said...

yup, capt..akak gi SJMC, paed nama dr.hj ali azman minhaj. very gud paed, experienced..n the very gud part, dia tak over-charged :)

dulu zara gi paed kat klinik kanak2 biasa..tapi tak sembuh2 demam n doc tu salah diagnosis lagik tu. bila tuka ke sjmc, alhamdulillah demam dia semakin sembuh n starting from that day onwards, kitorang tukar paed to sjmc. after all, kitorang compare bayaran pun lebih kurang sama...in fact yang kat klinik biasa tu lg mhl dari sjmc!

azura -nazs- said...

eh capt..termometer tembak tu cemana?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin