Tuesday, December 23, 2008

salasilah


SPOT and WIN (pemenang dpt tudung DIY) !!! ::aku konpem xdak sapa yg menang::tepek gambaq tak ikhlas:: blur nak mampos::huhu.. soksek'ians 94-98.. complete all students Form5.. Gerak Gempur SPM kat Langkawi.. best siott!! zaman gonjeng2.. huhu.. (Sila ambil Perhatian: Kalau cuba nk carik I yg mana satu.. sila beri tumpuan sepenuhnya pada org2 kurus.. sebab I masih kurus time nih ::but pipi menten tersorong2:: muehehehe)


zaman zaman gatal+gediks di UTM (99-04)..rujukan potret adalah 2 keping gambar berukuran paspot.. si pelukis berimaginasi sangat tinggi dengan menambahbaik potret dengan tumbuhan pokok klapak, KLCC dan keta kodok (ada ka patut keta kodok, boh la ferrari seketoi..adoi!) :: kalau pi KLCC la nih x nmpk dah pokok klapak tuh.. kena tebang dengan DBKL yerr kawan2.. sebab pelok ghapat tuh.. potret terpaksa di sorokkan oleh kaum kelorga selama beberapa taun.. takut buruk sangka dan sesi memfitnah timbul.. huhuhu :: awat aku mcm lawa dlm tuh?? ish ish ish.. sungguh si pelukis menipu!! hahaha


yeayyyyy!! MERDEKA MERDEKA!! si dia harus lah grad dengan cemerlang.. aku menten grad kurang cemerlang.. muehehehe.. dah ada scroll bleh pi mintak gheja dah.. simpan duyet nak kawen.. huhhuhu..
ooo mama.. saya mau kawen.. kawen dengan siapa .. dengan si mata sepet.. huhuhu

020606::konon nak 060606 (rabu) tau apa kak aku sound.. hampa pi kawen 2-2 org.. xdak sapa hingin nk amik cuti sebab hampa kawen.. sungguh I hampa.. hahaha.. bermulalah episod baru.. huhuhu..
ooo mama saya dpt kawen.. kawen dengan siapa.. dengan si mata sepet ittew!! huhuhu

:::TADAAAAA:::

inilah hasilnya.. gambaq "hasil" jaa leh di tepek di cni sebab yang "membuat" hasil or budak ticik di atas.. figura suda lari.. tak sanggup nk berposing dlm keadaan gumuk pasir ini.. huhu

50% - 50%??

ini tidak adil pipiy.. abah jarang2 skalik membasuh berakmu.. mama harus dpt extra 20% :: akan dipastikan percent berubah
70% Mommy
30% Daddy

bleh?? hiks!

3 comments:

Cik Ani said...

best lah baca salasilah hang ni capt. tapi aku tak dapat cari hang yang mana satu dalam gambar tu.

Fid said...

capT

hang memang weng!
kahkahkah

aci kira sapa bnyk basuh berak tuh!

dan aku sampai kiamat pun tak mungkin dpt spot mn satu hang dalam gambaq reramai

CapT said...

Cik Ani-->hiks!memang tuh la tujuan dia.. spot and win yg pasti xdak sapa akan win.. spot apatah lagik.. memang xkan jumpak.. huhu

Fid-->nih memang entry sewel.. kahkahkah..beb, basuh berak tuh sgt mencabar!!memang tahap kesabaran tinggi.. busukkk tuhhh.. hahahaha
tepek gambaq x ikhlas..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin