Monday, December 15, 2008

27 dah!!


Happy Birthday YOU!!

dah 27 umoq encik abah.. hiks! bulan doblas?? aku slalu sound kat dia.. "ellehh org dah leh berjalan dia baru jengok dunia.. orang dah jengok dunia.. dia masih dlm 'proses' " ekekeke.. seharusnya aku tua 9bln dr encik abah.. so kiterg celebrate besday kat kg sebab jatuh on raya aji.. saja ja nk feel.. dan feel tuh utk pipiy.. bkn utk abah pon.. tgk la sapa yg over xcited dgn kek and topi besday tuh.. harus la dia.. kendel pon dia la yg blow.. plus gaya2 konon kiyut tuh.. so.. encik abah.. make your wish.. hope your " wish" come true + your "2009-goal".. dream need to visualize.. don't forget aa..

besday prezen !! buang yg keruh amik yg jernih (sila buat tgn ala ala karam singh)

aksi aksi terlampau budak ticik

3 comments:

::Umi Sufira:: said...

Capt, laki aku muda 2 bulan dari aku...sokmo la dia kutuk aku tua..chet!ko lak ko yang kutuk dia ek..kikiki..

Ztajonet said...

hai capt.. salam.. mekasih yer jadi followers kat blog saya.. tp blog saya tak best pon mcm blog u.. saya selalu follow blog u sebenar nya secara senyap2 hehe.. suka tgk hafiy..

keep on blogging yaa..

CapT said...

mimi--> same2 la kite berlaki mude.. huhuhu.. aku mmg x kasik can die kutuk aku dulu.. so aku kutuk die dulu.. hiks!
zta--> salam.. lerrr awat tak post comment seketol kat blog neh?xtau pun yg awak ade blog.. tau pun thru blog yeen.. hehehe.. me too suke tgk shakur.. dok terpk2 hafiy tuh nanti2 peel mesti lebey kurg shakur hahh.. otomen sudah semestinya hahh.. ;-))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin