Monday, December 29, 2008

macam macam ADA

kalau lepaih berjimba sakan kat kg.. balik KL jaa mesti dia jadik tak gheti nk blog.. huhuhu.. banyak sgt nk ceghita tapi x terceghita sebab byk sgt (apa punya ayat daaa).. xtau nk start mana satu.. huhuhu.. ok.. summary tepek kat cni dulu.. later2 ceghita detail kat entry lain.. hehehe

  • tudung DIY dah siap sepenuhnya 8 ketoi.. jahit tepi segala.. mak aku kena dera pi jahit tepi kat kedai cina Penaga
  • borang penerimaan KPLI pon dah submit kat IP Tuanku Bainun and BPG Putrajaya ( form belambak lagik x isi sebab meluat dgn soklan yg tah hapa2.. nk tanya hampa nih.. penjaga tuh laki/husband ka or mak ayah.. soklan dia mcm bodo skek laa.. dolu2 ya la ayah aku penjaga.. la nih dah ada laki.. laki la jaga.. ampess)
  • balik penang = makan makan makan jalan jalan jalan ronda bendang ronda bendang ronda bendang
  • (menyusul pasnih ialah entry "what you must try in Penang".. huhu)
  • encik abah + adikku yang sengal ada hobi baru iaitu "berdangdut" bleh??
  • sempena B.O.N.U.S encik abah.. dia dengan baik ati telah belanja bermcm mcm gejet.. huhuhu.. i likeeee!!
  • operasi "cantas" me sooo sedihhh!!!

nanti2 laa sambung ceghita.. gambaq x upload lagik.. xdak gambaq.. x feel aa.. hehehe

4 comments:

::Umi Sufira:: said...

Wah sakan ko yer...sonyap sunyi je blog ko nih ko balik kg...aku tunggu post ko pasal penang tuh..mana tau jadi panduan kot aku nak jln penang..hihi...

CapT said...

beb.. tunggu sat aku post.. gambaq dah upload nih

sayangibu said...

waaa...br tau nih CapT fpt kpli...tahniahhh...semoga jadi guru pj yg cemerlanggg...:)

CapT said...

sayangibu-->thanks.. suspens pon ade nih.. xtau apa yg akan di hadapi nanti.. hehehe.. majulah sukan utk negara.. chaiyokkk!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin