Sunday, December 21, 2008

me+him Vol 3

di suatu malam yang indah ketika si isteri setia menunggu sang suami balik dr kerja(keja half day sbb esoknya meeting.. meeting??adoi lately asik meeting.. meeting dan meeting-bos baru yang gila meeting) tersgtlah bosan menunggu..patut balik kol 12am.. tp harus la lmbt kan? sang suami menalipon menanyakan "nk apa apa tak? " lalu si isteri menjawab "indo mee satu, telo mata goyang".. perot pon dh mula berkeroncong.. tuhuhuhu.. (amaran:mkn waktu tgh malam boleh menggemokkan.. tolong jgn tiru aksi ini).. tunggu punya tunggu.. adoi awat lmbt sgt sang suamiku ini.. apa kata buat tudung DIY seketol (kegilaan tahap infiniti terhadap tudung ini).. kol 12.30am sang suami pulang membawa 2 bungkus food + 1 plastik milo ais.. yummy!! si isteri mula menge'check'.. aik? mee goreng and maggi goreng ayam.. di manakah indo me ku???.. aduss.. sungguh keciwa..

ok.. lepas sang suami mandi..

sang suami: awak pilih la mana awak nak.. indo mee abis
si isteri: awak mkn dulu.. nk siapkan tudung nih dulu
sang suami: awak nk yg mane?
si isteri: mana2 pon bleh

sang suami memilih maggi goreng.. sang suami makan sambil menyuap 2, 3 suap pada isteri tercinta.. siap tudung DIY si isteri pulak amik mee goreng dan makan.. sambil makan ada perbualan antara isteri dan sang suami

si isteri: kalau xde indo mee naper amik mee goreng??
sang suami: sebab indo MEE.. same la dgn MEE
si isteri: aik? bkn ka indo mee tuh lebih kepada curly2 ala maggi..bkn staright mcm mee
sang suami: (blank!) kan tadik soh awak pilih
si isteri: ok.. kalau soh Ni pilih.. naper awak pilih maggi goreng yg ade ayam.. tinggalkan kat Ni mee goreng kosong + pedas!!
sang suami: (silent sambil merenung si isteri) awak boleh tak tolong jgn tanya soalan yg orang takleh jawab..(sambil geletek si isteri beria2.. ampes)
si isteri: yang awak tuh.. bkn ke slalu di"kenakan" mcm nih.. nape buat lagik dan lagik dan lagik.. kan dah kena lagik

pesanan kepada sang suami !! nasib awak laa dpt isteri LoRAT!! huhuhu.. sebab LoRAT la i'm different kan? huhuhu..

p/s: ini adalah entry how deep is your love.. tolong jgn muntah apabila membacanya!!

3 comments:

izanireni said...

alahai..romantiknyer gurau senda di malam hari sambil makan mee bungkus

CapT said...

izan--> so not amuk kan?? hikhikhik

Fid said...

uweekk uwekkk
kuar mee indo mee...

hahahaaaaaaa

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin