Tuesday, December 9, 2008

S.B.L

skang nih aku tgh layan Seniman Bujang Lapok (SBL) kat PRIMA

Sungguh menceriakan ari aku.. geli bagai di geletek perut plak aku gelak!!

7 comments:

::Umi Sufira:: said...

Boleh pulak sambil kerja layan TV kan..sungguh aku jeles!

CapT said...

beb.. entry nih memang entry menunjuk2.. sila jgn menyampah dgn aku ekk.. hehehe

Fid said...

dah ceria dah
tapi citer p ramlee mmg tak jemu
walau dah tau ending tetap nak tgk haru sungguh....

Fid said...

kalu nak menyampah bleh??nak antar boom booom ...hahahaaa
syok no tgk tv..kami leh tgk tv juga tapi color bar ngan diri sendiri ja hahaaaaaaaaaaaa

CapT said...

fid, syok syok jugak tgk TV.. melsia perang kalu.. harus la yg pertama kena bom tuh aku.. padan muka A*t*o!! kahkahkah

aku nk email hang something.. chk gmail ekk

azura -nazs- said...

uish, akak sejak ada zara ni nak tgk TV sikit punya susah...esp astro.

capt, kalo u nak set appointment ngan dr. ali azman sjmc tu, kol line appointment dia, 03-56391515 (24 hours). zara masa demam mengejut haritu akak kol pukul 4 pagi, dapat set appointment jumpa dr. pukul 9.30 pagi. dr.ali skang tak ramai patient, so q dia pun tak pnjg sgt.

CapT said...

kak zura--> tuh la pasal, mcm mane nk layan cerite kite,asik layan mickey mouse die jekk.. hehehe
thanks kak pasal dr ali tuh.. senang la pasnih.. pi SJMC jekk..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin