Thursday, November 24, 2011

BookWEB Kinokuniya??

Well... what can I say??? Recommended!!

Actually dah lama aku dok carik buku KUMON nih for Hafiy. Then dah register kat KUMON ari tuh makin membuak buak la nak tau where i can get all these books. Rasa dah carik kat Popular and MPH, tapi tak jumpak. So teringat la kat MommyLyna sbb mcm penah baca kat blog dia yang dia ada belikan untuk Hafiy dia, bila dah tanya tuh dia ckp beli kat Kinokuniya. Ting!!!! baru la kepala hotak aku bley relate Kino dgn KUMON, sah sah la dari Jepang, so buku Jepang dijual di kedai Jepang. Then trus tanya dia, Kino bley order online tak? dia ckp bley. Maka gigih la aku meng'google' dan jumpa la BookWEB Kino, zasssssss trus aku order. Kino nih ado satu jaaa kat KLCC, aku plak kat Penang so cara paling senang nak dpt buku nih is order online ja la. Luckily buku-buku yang diorder mmg dah sedia ada kat fulfilment centre depa, so takyah la tggu lama-lama, if xdak kat fulfilment centre, it will take around 14days to reach you. Fengsan !! Kita nih biasa la kan, bila dah order tuh opkos tergedik gedik x sabaq nak tggu barang yang diorder sampai.

Bila dia ckp 3 working days to reach aku pun mcm bajet la hari khamis sampai, so mmg tepat laa, isnin mlm order, khamis org GDex dah call ckp nak antaq barang, yeayyyy!! So budak Hafiy, bersedia la 'tuisyen' dgn abah selama sebulan, nasib laaaa Hafiy wehhhh.. takdak channn la nk bersuka ria x tentu hala sgt, mama dah siap sedia dgn pelbagai aktiviti sepanjang mama berpantang (mama kena kurung, Hafiy?? jgn harap nak bersuka ria, harus kena teman mama, hahahahaha)

Order 3 books pelajaran, lagik 1 book untuk leisure time (cut&paste)

budak Hafiy Mirza punya



nak info pasal Shaklee?? go to vitaminsemulajadi

1 comment:

eaterwisemama said...

Happy tutoring hafiy...mama n abah hafiy mmg kelassss......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin