Tuesday, November 15, 2011

Cupcakes Choc

As-Salam

Me & baking? So not rhyme! Tapi kali nih maybe sbb pembawakan budak pinky pinky rasa asyik nak mkn kek and pastry semedang. Konon nak aktif-aktif supaya cepat meletops (tak larat nak bwk dah nih) tapi nan hado, mana dak ahkak tau sgt, ahbang dok berdoa di Doha nun soh tiny HM tunggu dia blk dulu, mmmmmm maka buat kek untuk dimakan ja la.. huhu, sng taruk dlm cawan cuppies nih sbb skalik nk mkn amik satu xyah potong2 bagai, dak Hafiy pun suka, yeay!

Ekceli ngelat jugak laa, bkn bake sgt pun, nih cuppies steam. Huhu, resepi paling sempoi, kalau bab resepi sempoi dan senang dibuat sedap dimakan, makcik ahkak mmg master, bkn takat choc cake sj, membawa ke puding karamel malah nasik goreng pun sempoi, jenuh la berjela nak copy resepi from her as preparation ke Doha nanti, huhu!

Rupa dia mmg x menarik u olls, tapi rasa dia mantops! Ahakss, blah la ko Capt, x abes abes muji diri sendirik! Kahhhhhhhhhhh.. tgk 2,3 kali sropa apam cekelat, blasahhhhh!

cup kembang sbb steam.. blasah!!
walaupun merekah tetap VOGUE!!

- Posted using BlogPress from my iPad

1 comment:

eaterwisemama said...

i dgn cupcake mmg rhyme sesangat...huhuhu...kan best klu u ade kt kl...mesti u bwk utk geng2 kapak melantak kt skolah kan.....miss u a lot.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin