Monday, August 2, 2010

karaoke-ing, movie-ing & bowling-ing

sajak sgt la cikgu BM menghasilkan tajuk cac merba sesuka ati sesedap rasa seperti di atas tuh.. ampes.. cuba laaa menjadi seorang yang bahasa jiwa bangsa skek.. hahahaha.. ekceli nak story pasal last week activities.. kena kaca on the Saturday.. walaupun nmpk mcm ngeri gilaa.. tapi tak lah kena terlantar atas katil jaa.. bleh jaa nk jln2...
 
  Ari Ahad seawal 11.30 pagi kami bertiga bersama achik si Ben 10 telah serbu ke Red-Box IOI nak melalak.. aktiviti harus laa yang dok diam jaa.. x kan la kaki cenggitu nk gi main ice skating laks kan.. carik mati.. so movie-ing and karaoke-ing adalah yang paling sesuwei.. RM 16 ++ sekapla maka melalak kami adik beradik.. hahahaha.. si Hafiy dok melayan makan dgn lari lompat2.. dok soh nyanyi lagu Ben-10 yang konpem2 nan hado tuh.... layannnn la lagu Waka waka.. seb baik mama terer nyanyi.. gembira la budak Ben-10 tuh.. malamnya plak kami sekelorga telah ke rumah team mate abah.. Pn Shely.. die saje ajak dinner kat umah die.. die quite close dgn encik abah.. so pi la makan.. sedap2.. toce2 Shely and Fido sebab menjemput..

Esok mlm nya.. on Monday after shift pagi.. maka abah telah hangkut kami lagik ke MidValey.. bebudk team main bowling laks.. konpem la 'si capik' tak join.. carik mati.. hahahaha.. nak pakai kasut pun takleh.. pas men bowling.. layan movie laksss..Adik kepada Mr Fido merangkap Asst Manager GSC Midvaley telah baik hati membelanja Despicable Me in 3D utk kami semua.. yang lawaknya time movie tu.. si Ben 10 nih dok menggawang2 tangan dia.. rupanya dia nak tangkap karakter2 tuh sbb bila 3D nmpk mcm kartun2 tuh terbang dan kluaq dr skrin.. lawak gilaa.. pastuh dia tak pueh hati sebab tak dpt catch kartun2 tuh maka layan la movie 2 kelorga nih sampai kol 1.30pagi.. 
 
Memandangkan kami ada satu baucer Red-Box Free One Head.. maka tercetus lagik idea utk menggedix dan melalak lagik esoknya.. maka setelah re-chrged mlm tuh.. sok tuh kol 11.30 pagi lawatan ke Red-Box IOI lagik utk melalak.. kol 11 am - 3pm.. hamik kauuuuu.. lagu Senggol-Senggolan pun hakakkkk tibai.. Mr Ben-10 seperti biasa suka betoi melayan Alfie heronya si Shely.. suka betoi dia.. tapi bila tanya nak adik ka dak.. dia tak mau.. camno?? mama yang menurut perintah pun rilek la dulu.. huhuuhuh..

maleh la nk crita pjg2.. layan la pics.. konklusinya MC selama 3 ari amatlah berbaloi.. di penuhi aktiviti bersama abah yang akan meninggalkan kami tak lama lagik.. rilekkk abah.. nanti mama ngan hafiy pi visit abah tauu.. hihihihi.. jeng jeng jeng...


:: gigih anak ahkakk pakai spek 3D sepjg layan movie.. terer gak bdk neh ::

:: penyokong kipas susah mati Ben-10 ::

:: shely & Fido feeling feeling anak 2 ::

:: Ben 10 sentiasa bertenggek kat "kawan abah" ::

:: kegigihan seorang mommy ::

:: boria manjang 2 beranak neh ::

:: selit pics takdak kaitan "new me" ::

:: wajah-wajah kesayangan hamba ::

2 comments:

cc said...

wohh gila la, pack sungguh aktiviti anda *jeles

nak karokkkkk, gian..dah lama tak menyumbangkan suara ;p

psstt, sis..i've changed my blog address --> yp2kl.blogspot.com

CapT said...

cik cc.. jom karokk.. laki ahkak ke Doha carik rejeki.. bini karok kat cni.. best2!

noted

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin