Monday, August 9, 2010

tak macho langsung!!

cukup-cukup lah bab Hafiy.. mama pun sedih berduka lara gaks.. adoi.. slalu baca blog Marsha.. dlm ati pikir.. sedihnyaa laaa kan setiap kali nak pisah.. dah la anak-anak jenis rapat gilerr dgn daday dierg walaupun jarang-jarang balikss.. sedihnyaaa aihhhh.. haaaaa.. skang dah kena kat diri sendirik.. hadoiiii.. sendirik mau ingat aaa... tiap kali Skype pun rasa nak gheyau.. some more he is very close to me.. and dgn Hafiy toksah ceghita laaa.. takleh pisah.. kalau abah off day jaaaa.. walaupun mlm sebelum tuh night shift.. dia tak antar umah nenek.. dlm mengantuk mengantuk tuh.. gigih jugak dia melayan hafiy... padahal patutnya lepas balik keje mlm kena tido.. sgt sgt close.. mula dpt offer dari Al-Jazeera pun.. patutnya happy melompat la... tapi abah lain.. sedihhh jekk.. sbb tau.. kalau accept the offer kena tinggalkan mama dgn Hafiy for 6 mths.. baru bwk pi sana.. abah takut Hafiy lupe kat die.. huhuhuhu.. hafiy tak lupe punye.. tiap2 ari tgk muke abah..


aik? citer Hafiy lagik... tukar baliks.. as for me.. memang la terasa sgt.. mana tak.. aku neh dah lahh spoiled.. drive balik ngan pi keja jaaaa.. yang lain mesti tungguh abah.. sorry aa.. takkan buat sendirik.. huhuhu.. so mesti sangat terasa.. ish susah la nak ceghita.. rasa yang sgt tak best.. sedih + kosong + hilang... adoiii... paling terasa time nak tidoq.. bkn tak biasa dia keja mlm.. berdua ja dgn hafiy kat umah.. tp yg tuh tau yang esok pagi dia akan balik.. tapi kali nih.. dia tak balik.. huhuhuh.. hafiy laks bgn tidoq dok wat drama.. org sebelah bukak kunci.. dia dok sebut.. abah kot mama.. abah balik laa mama.. sedihhh la nakkk oiii...


yang pasti.. rasanya sangat kosong sekarang.. nak buat keja pun tak semangat.. over ka? over kan? tapi maybe awal-awal ja kot.. pasnih bila dah get used to it then ok kott.. abah always think that i'm tough la konon.. kerass mcm batu takkan nangis punya.. but he was wrong.. sememeh gilaa aku nehh... tak macho langsung.. and sangkaan abah meleset sama sekali.. laki aku oiiii.. konpem sememehh.. waaaaaaaaaaaa... lagi 4 weeks nak pi Doha... lamanyaaaaaaaaaaaaa....

8 comments:

cc said...

sob sob sob ikot sedih ;(

eh lg 4 weeks g doha, amik unpaid leave kah sis? stay sana berapa lama..wehee bestnya. sila ingat benda best2 nk yg blh dibuat di sana, nescaya kurang sedih (ehh pepandai je haku)

Ealyie said...

Nyah,
jgn la buat lagu nie, aku pon sedih jugak..
Harap ko bertabah la yea.. ;)

CapT said...

cc -> takde lah.. unpaid leave next year.. sept nih gi beraya jek.. kan cuti skolah one week.. huhuhu.. gigih tau ahkak.. padahal panas 44 celcius.. laki punya pasai

ely -> baru baru nih sgt terase.. later2 ok lerr kot.. hihihi

mayasara said...

Babe,

selamat berpuasa..aku harap bulan puasa kali nie dpt buat ko lagik tabah+kuat semangat ye...
chaiyok2x!!!...utk ko ngan Pipiy..

mayasara said...

sorry..lupa nk kenalkan diri..aku Dila laa..mama kepada anak2 ku'mayasara'...hehehehe
terkantoi lak blog aku kat post ko nie..hahahahaha...

Marsha~ said...

oklah tu... dapat jugak skype, dapat gak 24hrs access internet... 4 minggu lg dpt jumpa... sy ni langsung tak dpt apa... huwaaaaaaaaaaaaaaaa..... :(

tapi takpe tau.. sekurang2nya rasa gak angau nak jumpa tu kan.. org lain mana dpt rasa.. kita yg laki jauh je dt rasa feeling tu... tak caye, nanti masa nak jumpa kat airport doha nnati taula... heuheuheu.. angau tau.... huhuhu

CapT said...

marsha.. time jumpe tuh sonok.. time nak balik? waaaaaaaaaaaaa.. malas nk imagine.. huhuhuh

CapT said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin