Tuesday, August 24, 2010

Discontinued "My Diary"

dulu mcm bersemangat ja konon-konon nak apdet tetiap ari.. tapi discover apdet kat FB lagik senang.. amik pic trus post.. mudah + pantas + tuntas.. lg pun tiap tiap hari ahkakk gigih Skype ngan laki ahkakk3-4 jam.. anak jantan ahkakk pun siap tembak tembak abah.. abah laks berlakon mati idup baliks bagai.. virtually.. so.. takyah la gunakan medium lain lagik utk melepaskan kerinduan.. kerinduan telah dilepaskan thru Skype.. huhuhuhu

but 1,2 entry ada jugak la ditujukan utk laki or abah tercinto.. huhuhu.. dlm pada dok gigih bersengkang mata Skype and chat semua.. tup tup dah almost 3 weeks.. and both ahkak and son counting days nak terbang ke Doha jumpa abah.. taun neh raya di perantauan la kami.. hihihihi.. bersemangat waja sungguh.. and sekolah pun dah officially cuti direct 2 weeks.. so ok laaa.. insya Allah fly ke Doha on umaat malam 3rd Sept 8.35pm.. sampai maybe 11.35 pm Doha time 3rd sept jugak.. tu dia... x nyempat dah.. abes skolah.. bergegas ke KLIA laks.. satu malam pun takleh rugi ooo.. sian dak Hafiy dan mama jugak lamaaa tak jumpa abah.. balik sini 19 Sept.. pueh hati.. hingga ke titisan terakhir.. huhuhu..
 
and if abah lom confirm lagik by end of 2010.. silap silap cuti skolah November pegi Doha lagik.. yeay yeay.. InsyaAllah.. time tuh winter.. mesti beshhhh.. huhuhu.. this entry ekceli to kill the time.. nak tunggu org Doha online kol 12.30am.. seb baik ahkakk skolah sesi petang.. huhuhu.. laki ahkak seperti biasa.. baru jek masuk keje dah gigih cover org.. siap OT bagai.. ahkak soh dia paksa colleague dia cuti.. so dia leh cover.. mata pun dh jadik $$$$$$.. hahahahha.. till next entry..

p/s : anyone have been to New Zealand? share tour tips leh? hihihihi

4 comments:

Ealyie said...

Beb,
Cousin aku ada keje kat sana. ;)G la beb tempat pengambaran TLTR

cc said...

sy yg baca pun jd bsemangat mcm nk pegi Doha jugek :p

takpe mata $$$$$, sila bygkan handbags (note the S muahahah)

Marsha~ said...

ingat dulu ms transit kat doha 23hrs.. seksa betul nak telan masakan diorg.. sana mahal btol sara diri.... :|

CapT said...

ely -> memang tujuan ke TLTR shooting area pownn.. hihihihi

cc -> jom.. next yr winter gi umah ahkak tau.. hotel free.. hehehe

marsha -> kena masak beb.. kalau food derg memang muntah aa.. tuh la setelah dicampur tolak bahagi.. memang lebih dari sini.. so gi jek laa.. udah ade org berangan nak pakai Hummer.. kat cni tak mampu.. hahahaha..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin