Monday, August 16, 2010

My Diary "Day 5" : Tido umah nenek..

Mimpi ape tahh mama ari nih bahhh.. die tido umah nenek lakss.. hafiy beberapa kali soh mama balik tido "rumah kite" biar hafiy jek tido sini..  tapi mama tetap berdegil tau abah.. gigih tau.. die gi amik baju baju basahan die kat "rumah kite" pastu dtg balik semata2 nak tido umah nenek.. biar laa hafiy sorg jekk tido umah nenek.. die pun nak jugakkk.. mama neh saje tau.. tak kasik hafiy chance nak ngengade dgn nenek dan atok.. mama ckp hafiy suke buli nenek mcm2.. die kesian kat nenek.. alaaaaaaaaa.. hafiy terima seadanyer laaa abah.. nk wat camne.. mama hafiy jugak..

mama dok ckp2 kat hafiy esok hafiy dgn mama nk nek eroplane balik penang.. hafiy teruja jugakk. tapi tuh laaa.. selagi tak nmpk dgn mata hafiy sendirik.. hafiy tak brape leh cayer sgt.. tapi hafiy ade dgr mama dah set appointment dgn achik soh antar pi LCCT.. yeahhhh.. tak sabar nyerrr nk tunggu esok.. nk jumpe tok wan, tok, ibu, ayah, kakak dgn baby ilham.. best best.. mama tak abes2 yes yes sebab nak soh tok masak mcm-mcm.. pastuh bising die gemok.. apa daaaaaaa mama.. makan byk memang la gemokss.. tapi abah syg mama tak kalau die gemok?? soalan cepu mas tuh bahhh.. jawab jawab.. jgn tak jawab.. hehehehee

1 comment:

AmuKz said...

of course lah SAYANG!!!! mane nk carik mcm mama sorg nih...ape laa hafiy neh...itu pon x tau kaa? hehe...hafiy jaga mama baik2 tau..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin