Monday, July 26, 2010

18SG

sapa takleh tgk darah samada secara live atau virtual sila beredar dari blog ini

kejadian berlaku pada tghari Sabtu.. di mana si mama sebok nak mencebok si anak yang berak dan terus nak bagi anak mandi.. dalam pada nak amik berus gigi si anak.. baju kelawaq si mama telah tersangkut para kaca yang tempat letak taruk berus gigi... apa lagikk.. pranggggggg para jatuh ke lantai dan pecah berderai.. maka terkena la kaki si mama.. si anak seb baik dok jauh skek.. nak nasib baek jugak dia tak saspen dan terus terkam si mama.. kala dia terkam.. adoiyaiii x dpt bygkan laa.. mesti abes la kaki si anak dengan kaca-kaca yang penuh satu lantai toilet.. sesaat pas kaca pecah.. memang tak nampak apa2 dah kecuali darah penuh toilet.. adoii.. ngeri.. seb baik la si mama dan si anak jenis yg tak pening pengsan tgk darah

sebaik saja kena.. si mama tak teringat yang lain.. kecuali henpon utk snap gambaq.. hahahahha.. pas achik angkat si anak kuar toilet.. mama dgn pantas soh anak pi amik henpon.. laju jaaa anak pi amik henpon.. snap gambar dan terus mms pada si abah di opis.. drama mesti la berserta gambar.. baru la lebih tragik.. dalam masa 5 minit abah telah sampai ke rumah.. bukak ja pintu.. dengan becoknya si anak.. "abah, abah jatuh boomm mama darahhh.. jom jom" sambil tarik tgn abah gi toilet.. kepochi tak anak bujang si mama?? hahaha..

lepas abah mencebok bontot busuk si anak.. maka dgn ala kadar balut kaki dgn napkin dan dgn tak mandi nya maka berdesuplah kami ke Sunway Med Ctr.. A&E dept.. wahhhh.. kelassss service.. siap naik wheelchair.. tersipu sipu plak si mama.. pas nurse godek2 kaki cuci2 lebih kurang.. darah still kluar.. adoiyaii.. doc biarkan dlm 1/2 jam.. tgk balik no need to jahit kena gam jek.. sbb kaki kurus.. hahahha.. ada kulit dgn isi jaaa.. isi semua dah naik pi kat badan.. muahahahaha.. dapat MC 2 ari isnin dan selasa.. now dok lepak kat umah.. this tuesday pi follow up.. mintak MC lagik 3 ari.. cukup seminggu.. bleh??? kahkahkahkah.. gelak syaitonnn..

  :: tragik sungguh kalau tgk tang darah ::

:: temporary.. asal boleh ::

:: tunggu proper treatment ::

3 comments:

~Umi.Sufira~ said...

Ya Allah beb!!!Ngeri aku tengok darah ko banyak macam tuh!:P

CapT said...

ngeri kan? kaca tak nampak.. darah penuh toilet.. silap aku x amik pics kawasan kejadian.. huhuhu..

zueyie said...

uik..sadis giler...nasib tk mabuk darah..klau aku mau glabag tahap cipan..semoga ko cepat sembuh...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin