Monday, February 2, 2009

entry special to Sufira's umi

di sebabkan kesengalan wi-fi maktabku.. maka aku takleh nk post comment.. sungguh menyedihkan ... huhuhuhu..

entry ini dedikasi utk rakan blog aku yang sungguh kamceng adanya di alam maya.. si sufira's umi a.k.a mimi..

Happy 28th Birthday!!!
Semoga Panjang Umur dan di murahkan Rejeki

sesungguhnya aku sgt bz semenjak dua menjak ini
sehingga tidak berjaya kita berbalas2 email seperti zaman dolu2
aku utang ko something.. ko mesti rasa aku tak ingat kan? and ko mcm segan nk tanye.. huhuhuhu.. tapi aku sentiasa ingat.. hehehehe

p/s : entry ini idea nya aku curik dr Cik Zufa.. sorry yerr wahai Cik Zufa

6 comments:

Mommy Lyna said...

wah, kalo nanti besday kita, nak mintak entry special jgk bole tak?

hihihihi tak maluuuu.

::Umi Sufira:: said...

Capt, again I'm so touched~huhu..thank you so much! Ala pasal permintaan aku tuh nanti2 pon takpe...layankan ke 'bz' an ko dulu OK!Makasih banyak Capt for this special entry=D

CapT said...

Mommy Lyna --> sungguh no problemo utk buat entry special utk mommy cekal seperti kamu.. hehehe

umi sufira--> ko tunggu ekk.. nanti2 kot aku wat seprise kat ko.. jengjengjeng

JuE : said...

wei..jenuh la berderet entry smpai nk besaq..aku pun boring meghitung hari nie..hehhe

Zufa said...

capt,
awat lak sorry nih? serius tak paham. nnti besday hangpa aku wat ala2 video entry - itupun kalo masa tu aku dh tau camna nk buat la...hahaha

CapT said...

jue-->kahkahkah.. tuh la pasai.. xdak idea lain ka nk ceghita.. adoiyaiii.. asik topic tuh jaa.. dok dlm gua berdua depa jaa kot..

zufa--> sori sebab aku memplagiat idea mu buat entry khas dedikasi besday.. tp at least aku sorry awai2.. ada org tuh yg buat aku bengang.. tiruk terang2 tak bagi salam.. huhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin