Thursday, September 30, 2010

Kenikmatan mendapat Corelle free dari TTM

  **This is sticky post entry**
For new entry do scroll
Walaupun ahkak baru jek beli 16pcs patsegi Corelle set kat Doha.. ahkak tetap nk join contest.. sebab kenikmatan memiliki Corelle hasil menang lucky draw adalah lebih nikmat dari beli pakai duit laki sendiri.. muahahahahahah **gelak syaitonnn** 
mintak maap yerr ahdik cikchelsea.. ahkak nk menambahkan bilangan number.. supaya kebarangkalian ahdik menang tipis sedikit.. muahahahahaha **gelak syaitonn lagik** 
Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*

Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*

TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.

Semua yang layak  memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku  ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*




TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!












16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.






2 comments:

TopsyTurvyMum said...

Salam..

Thanks sudi join..

LULUS!

GOOD LUCK!:)

CapT said...

salam..

corelle free.. harus ahkak tak lepaskan peluang.. hehehe

yeayyyy.. saspen takut x lulus

tq

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin