Wednesday, October 21, 2009

MIRZA saya semakin........

BANYAK CAKAP TAK HENTI HENTI..

ibu : hafiy, abah keje ape?
mat encem : ESTO (astro)
ibu : mama?

mat encem : TEACHER (tak pelat)
ibu : ibu?
mat encem : DOKTER
ibu : pandaiiiiiiiii


dok satu hari jaaaa dengan ibu dan dan tuh ibu terus naik pangkat jadik DOKTER.. hamboii.. terer sungguh ibu ajaq..

mama : mirza, tolong amik botol susu baby ilham..
hafiy : mana? takdak pun.. (padahal tak carik pun) hadoiiiii


dah leh kenal jenis-jenis transport.. dah leh beza motorcycle dan scooter.. fire engine, ambulance semua dah kenal.. yang paling best.. leh kenal hovercraft.. gila gempaks.. mama dia pun x penah jumpa menatang neh..

nyanyi? theme song SEKAR memang di mulut aa.. skarang nih dok gila WONDERPET lakss.. org lain nyanyi semua dia kata tak betul.. dia sorg jaa nyanyi betol..

dah leh kenal jenis car.. car saga, waja, viva, myvi, vios.. (takdak ka mana2 wartawan nak boh dlm paper??.. huhuhu.. anak kenal car type pun nak kecoh.. amende aa..)

sampai sekarang dok konpius
potato vs tomato
banana vs papaya

slalu tersebut topato dgn panana.. bleh????


layanzzz gambaq seketoi!!

6 comments:

Ealyie said...

CapT,
MIRZA aku pun da tunjuk bakat bakal jadik penceceh hebat abad ini.. huhuhu.. Jenuh nak layan oi. Si Iris toksah cakap la.. ish..ish..

CapT said...

mantoppp tuh eal.. kecikk lagik dah penceceh.. eee. suke nyee aku dgr baby menceceh nih.. konpem plan "projek" taun depan.. huhuu

Ealyie said...

hehehe.. kasik lepas itu konpem la CapT, da konpem baru syiokkk jalankan plan besau tuuu... MIRZA lagi ke?? :)

CapT said...

MIRZA?? dulu mcm nakk sgt MIRZA lagik.. pastuh skarang dah berubah pikiran la plakk.. huhuhu.. any idea?

JuE : said...

wei kak hg dah beranak ka?baby boy?geng hafiy la nie?hehhhe..sori xdpt p openhse hg, aku posa...hg xgtau awai...

CapT said...

JuE, hang mai la tgk baby baru.. nanti aku wat spegeti kat hang.. hehehe.. tuhla aku pun last minit plan la ari tuh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin