Monday, August 10, 2009

honeymoon weekend

mandangkan weekend lepas adalah weekend yang tak brapa nk bz utk aku dan skool aku.. maka aku decide nak balik KL jaa.. sorang diri tanpa hafiy and balik naik bas.. konon macho aa.. nak rilek tanpa anak and nak feeling2 honeymoon berdua la konon.. baru sampai kat hentian sebelah dekat2 Tapah tuh.. aku dah meroyan teringatkan Hafiy.. menyesal sebab tak bawak dia.. nak wat camno nasik dah jadik buboq.. naik la bas sampai ke KL berduka lara teringat anak.. sampai KL dalam kol 8.30pm monyokk jaa dua orang si mama dan abah teringat anak.. so.. malas nk balik umah aa.. apa kata kita check-in ja kat sini.. hihihihi.. honeymoon betoi nehh.. yabedabeduu..


stay one night kat Boulevard, Mid Valley



two complimentary breakfast kat cni.. banyak jugak variety.. but x beshh.. nasik lemak haku lagik besttt


pas check out layan nih plaks.. ok aa.. base on ceghita cartoon.. debash debush kebaboom kapooommmmmm

pas layan GI Joe.. hajat di hati nak melalak kat Green Box.. tapi kensel aa.. dah lambat.. sebagai menantu mithali.. saya harus menjenguk ibu mertuaku walau seketika.. hehehehe..


pastuh jenguk ibu mertua seketika harus la disetelkan misi pencarian baju raya si budak berkaca mata itam plak.. 'kempis' la poket abah.. maka di istiharkan taun depan.. hafiy cuma melaram dengan baju berjenama Gia*t sahaja.. hehehe.. sgt smart hokehh baju raya anak bujang haku.. hikhikhik.. seb baik separuh dah soping kat UK.. kalau dak lagik teruk nk membeli semua skalik..

maka selesailah weekend minggu lepas dengan penuh bergaya maju.. huhuhu.. dalam dok teringat anak tuh.. banyak jugak aktiviti yang dilakukan.. hehehehe

taun nih cuti raya nk pi jalan ke Langkawi.. amacam abah? mau tinggai anak nk pi honeymoon lagik ka? ada brani? kuikuikuikui..

**all pics ihsan cik google**

1 comment:

::Umi Sufira:: said...

kahkahkah...tulah dia bahana kalau tinggal anak..meroyan dibuatnya..;P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin