Saturday, April 24, 2010

entry khas utk pakcik Daydeck

dear pakcik daydeck,

nih saye hafiy mirza nak mintak izin utk menunjuk2 kat pakcik daydeck barang mainan baru saye.. sile la ushar.. bestt oooo....

3 barang 10 hengget.. walaupun mama+abah telah berlaku kejam dgn saye.. murahan sahaje.. saye tetap suke.. hehehe

ok laaaa.. sebagai reward kerja kuat thn lepas abah telah meng'reward'kan diri sendiri dgn benda alah kat bawah nih.. saye x marah sgt laaa sbb tuh duit abah.. abah punye usaha.. memandangkan abah champion HD estero.. maka die pun nakkk jugakkkkkk HD sentiasa ade dlm poket die.. ok fine.. saye 10 hengget?? abah ribu riban??? walaupun sedikit jeles.. saye tetap redhaaa..

S.E Vi.vaz H.D.. 8.1mp.. video power mcm bleh shoot filem.. kelasss menipuu youuuu...


ok ok.. nih part saye paling x pueh hati.. ape kena mengena MAMA saye dlm ini kes?? adakah mama saye bekerja kuat thn lepas utk dpt reward? adakah mama layak menerima ape2 present? kenape?kenape? mama dpt jugak?? ke sbb mama tak dpt hadiah besday lagik?? tp kenape mama mcm slalu jek dpt present walaupun bkn besday die pun? kenape saye 10 hengget? kenape mama ribu riban jugak? kenape?kenape? walaupun marah.. saye tetap redha jugak.. sbb saye leh posing beria2 dgn benda alah nih.. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

S.E S.atio 12.1 mp.. giler dasat gambar die pakcik.. mama soh saye buat entry khas utk pakcik nih sebab nak bagi pakcik jeles.. nih gelak setan khas dr mama utk pakcik daydeck.... muahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha

di sini saye sertakan beberapa keping pic yg telah di snap utk menjeleskan lagik pakcik.. huhuhu


both using S.atio

dis one Vi.vaz HD

cun kan? sila jeles utk kesekian kalinye.. hehehee



p/s: nih semua idea hafiy tau.. ahkakk taktau ape2... ;-)

2 comments:

daydeck86 said...

cakap kat mama pakcik daydeck tak jadik amik satio tu coz funtion tak power cam Blackberry pak cik tu cuma camera jer 12mega. cuma pak cik nak tambah lense jerk kat dslr jer kalau hafiy nak g landen pinjam camera pak cik bleh jer.... ahahahaahah

p/s dalam hati bengang gak ni
ahahhahahah

CapT said...

tapi bestttt oooo pakcik... saye bergaye x kire tempat.. siang malam.. tido jage.. semua mama snap foto.. chumil jekkk.. leh taruk dlm poket suar.. dslr bleh taruk dlm poket kerrrrr?? hihihihi

p/s: dslr wish list taun depan.. tunggu sat noo..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin