Friday, September 4, 2009


boring xdak keja kena tunggu lama.. byk gila amik gambaq 2 beranak

muka pueh ati.. x pedulik kat insan2 yang tunggu lama

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

yeay! sebab dapat nih.. ;-)

banyak betul penggunaan 'bintang' dalam 2,3 entry kebelakangan neh.. hehe

8 comments:

::Umi Sufira:: said...

Sakan ko shopping tudung wei!:) BTW baju Chelsea tuh macam ku pernah lihat..ada dalam ferobok aku rupanya...;P

::Umi Sufira:: said...

ops..ferobok=gerobok...ngee...

CapT said...

masuk ctu memang meroyan wehhh.. gerobok aku pun asik asik bj tuh jekk.. hadoi.. 2 tuh sentimental skek.. sbb beli di stamford bridge.. sayang benor si abah dgn baju tuh

Iman's said...

awat tak ajak aku skali..:p

Ealyie said...

Nyahhhh.. makan hati tau aku tgk pasang ayah+anak memakai baju Chelsea tuuuu..
Tula, nk kirim hang, hang tak roger2 punnn.. isk..isk..iskk..

CapT said...

iman's --> hehe.. nak pi lagik nehh.. balik belek baju keler apa dulu

ealyie --> sorry bangettttt!!! aku memang bz tahap gaban b4 ke London tuh.. memang keja maktab belambak.. soriii weehhh.. takpe.. nannti aku pi lagik.. harusssss aku amik order... Chelsea fan gakkk kerr?? huhuhu.. ingat kan lakii makkkk jekk yg gila Chelsea

Ealyie said...

hehehehe.. mak sukak!!! tapi now da tambah order beb, Chelsea fan dlm umah aku bertambah sorg laie.. huhuhuhu.. 3!!!!!
btw, hang praktikal mana skrg? adik aku 'kepli' kt ACS Ipoh.. huru-hara.. ekekeke..

CapT said...

ealyie --> tada hal.. aku dok kenen2 kak aku.. ajak dia pi London ngan kami.. nanti2 laa.. elok laa amik order untuk si kecik skalik.. by the time aku pegi silap2 dah jadik 3 hero.. hehehe

aku kat bainun bkt mertajam... tp praktikel blakang umah jaa.. skool lama.. hihihi

memang huru hara.. kelams kabuts..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin