Sunday, July 29, 2012

VIC-NSW Motorhoming Mission 2012

As Salam,

80% booking of motorhome, campsite & POI yg akan di lawati done already. Roughly tentative of our trip for 5 adults, 2kids, 2infants will be like this, saja nk update kt blog, kot2 nnti ada yg nk buat mcm kami nih so bleh la jadikkan rujukan, tentative diserahkan kepada encik abah utk buat, ahkak mmg takda masa nk buat dok melayan menetek bdk kecik dgn buat homework abg bagai.. and utk OZ mcm susah sket nk plan sbb kami pi x lama, quite rushing tp cita cita dan impian besarrrrrr nk jugak melawat Sydney (nak posing posing depan OperaHouse).. and being us yg berkira (ke cheapskate) nih, sekali beli flight tixx harus laaa pi jln byk tempat laju2.. hihihi.. mcm motorhoming throughout UK arituh mcm sng nk plan route maybe sbb UK x besar so drive plg lama pun around 3hrs, kali nih mmg lebam la driver, seb baik ada 2 driver, leh tukar2.. crita byk xmo.. kt cni ahkak tepek la lebey kurg route Melbourne-Sydney-Melbourne motorhoming yg lebih kurg seminggu nih.. cekidauttt yo!

Tentative itinerary:-
24hb:
- main snow
http://lakemountainresort.com.au/.
2 jam dari airport
- tdo kat
http://www.marysvillecaravanpark.com.au/

25hb:
Gerak pi sydney ~ 9 hour drive
- campsite http://www.lcrtp.com.au/
-2 hari
26hb:
-wildlife sydney
-sydney aquarium
-opera haus
-free & easy

27hb:
Gerak balik halfway 6hrs break semalam kat
http://twofold-bay-beach-resort.nsw.big4.com.au/

28:
Salah satu campsite kat melbourne maybe
http://www.aspenparks.com.au/holiday-destinations/victoria/melbourne/ashley-gardens-big4-holiday-village/welcome.

Nmpk itinerary yg encik abah buat nih bleh tahan jugak.. Tak sabaunyerrrr,


*entry family trip Singapore pun x nyempat2 nk hapdet.. sure ada yg kata.. Singapore pun kecohhhhh.. Ado ahkak kesahhhh????

- Posted using BlogPress from my iPhone

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin