Sunday, March 11, 2012

Kisah Hayfa Medina

As Salam..

Rasa macam sikittt sangat story pasal Hayfa Medina kat blog mama nih kan? tak aci betol.. story abg Hafiy Mirza punya la banyak.. tp tuh la.. time abg Hafiy memang musim semorg berblogging.. demam blogging.. so lobang idung abg Hafiy pun masuk blog mama.. tapi bila anak dara mama pops out dah musim pesbuk.. so anak dara mama byk posing di pesbuk jaa laa.. huhuhu.. ok laaaa hari nih sbb anak anak mama baik.. 2-2 tido jaa kejanya... so mama ada masa nak hapdet sket pasai anak dara sorg nih..

Day 1 (30.11.2011)

pic above was captured by abah.. rite after pop.. dan lps dibersihkan lebih kurg.. dia dah tggu sebelah mama dgn sabornye tggu doc settle proses mama.. muka x tahan dah tuh.. nk pekena nenen.. lps mama settle diproses.. trus ngappp nenen.. hisap x henti henti.. x bernapas sy punye pulun isap.. clever girl laaa awak nih..

Day 11
amboiiiii.. innocentnyerrr muke awak.. mama cubit cubit kang.. nih pic lepas abah dah mandikan dan pakaikan baju tantek tantek.. ready nak tggu nenek sampai from KL dgn cik li and the gang.. mcm tau tau jaa org amik gambo dia.. kemain posing lagik..  haihhhh awat awak comey sgt nihhh??

Day 25 (saye suda butakssss)

eh? tiba tiba jekk pipi jadik kembong.. pusat sy tanggal hari ke 21.. fuhhhh.. lama btol pusat tuh melekat kat saye xnk tanggal2.. pas tanggal pusat baru tok ndak (tukang urut mama saye) botakkan paler saye.. abahhhh.. saye dah takde rambut.. ngeeeee.. tapi tetap chomel kan??

Day 60 (2 bulan sudaaa)
hihihihihi.. alhamdulillah.. saye dah 2 bulan.. mentennn dgn susu ibu.. x campo lagik tau.. kali nih mama mmg tekad nak bg saye susu ibu sampai 2 tahun, inshaAllah.. dgn abg dulu mama jahil bab susu ibu nih.. so mama dah penuhkan ilmu di dada kali nih utk saye.. i love mama's milk.. makin kembong pipi saye dgn susu mama.. yeayy!!

Day 70 (jln jln ke KL)
abah balik dari Doha nak amik kami semua berhijrah ke Doha, yeayyy.. saye telah visit aunty aunty di school mama saye di MGS1.. best sgt.. ooooo.. yg nih laaaa rupe rupenyee aunty aunty yang sy slalu dgr derg sembang dan gelak kuat2 time saye dlm prot mama tuh.. baru sy dpt jumpe aunty Ila, aunty Yani dan ramai lagik.. aunty Ila kasik bunge besarrrrrr.. i likeee... diva sgt hokehhhh..

Day 91 (3 bulan sudaaaa)
saye senang hati sgt bile dok di Doha, tgk la pembesaran pipi saye yang sgt menjadik jadik nih.. huhuhu.. gemsss sgt kan? nih laa hasil mama saye amik supplemen Shaklee religiously.. hasil ESP gitewwww.. saye asik minum susu dan tido saje di Doha nih.. sejuk la katakan.. sbb tuh sy jadik bam bam camnih.. hihihi

ujung bulan nih saye 4 bulan.. nanti mama update yang special punyaa progress saye.. plisss ekk mama.. hihihihi



2 comments:

gee ryder said...

alahai kejap jer dah chubby hayfa ni...geramlah!

eaterwisemama said...

enjoy reading about hayfa...all of sudden,my tears came out...so touching lah has....tu yg mls nk bkk blog has nih....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin